Aan Tafel Met…

Aan tafel met… serveert culinaire theatervoorstellingen op bijzondere, vaak historische, locaties. Live muziek, mooie verhalen, beelden, gezellige gasten, heerlijk eten en passende dranken zijn de onmisbare ingrediënten voor een onvergetelijke avond.

In september raken wij tussen wal en schip en spelen dan “Aan tafel in’t brugschip (met Haddock &Brel)”. Stoere verhalen over de binnenschippers en ruwe beelden over een vergeten periode van de schipbruggen in een authentieke omgeving: het brugschip in de museumhaven in Zutphen . Het is het laatste overgebleven deel van de in 1936 opgedoekte schipbrug van Zutphen.

En raak niet in de war: schipbruggen…brugschepen? Wij sluizen u door de eeuwen met prachtige liederen over het varende volk en laten u meegenieten van de verse vangst die met veel kunde en smaak voor u op tafel komt. Let op: dit is niets voor landrotten, de vaste grond verruilt u voor de kolkende wateren onder de kiel.

Welkom aan boord en welkom aan bord!

Entree: €65,- inclusief drank en diner
Inloop 17:30 – Aanvang 18:00
Brugschip Museumhaven
Houthaven 1 , 7202 AK Zutphen
www.watermonumenten.nl

Vanaf nu kunt u kaarten hier reserveren!

 

In november gaat de voorstelling “Aan tafel met de molenaar” in reprise met de molenaar die u uitnodigt om aan te schuiven voor een avondje verbazen en genieten.

Twee heren (Eugène Ligtvoet en Wolfram Reisiger) en ‘n dame (Rina Rispens) nemen u mee op reis door te tijd, met prachtige verhalen, indringende liederen en historische filmfragmenten over de bewogen geschiedenis van de locatie. Hilariteit en ontroering wisselen elkaar af, de drie rasartiesten weten van begin tot eind te boeien.

Voor de culinaire verrassingen zorgen Antwan en Mirjam van Catering Zutphen, tussen muziek en anekdotes serveren zij een vier-gangen menu. Maaltijden zijn naar wens ook vegetarisch, met dieetwensen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden. Bart en Rikjan van de Theetuin schenken passende drankjes.
Alle ingrediënten voor een onvergetelijke zijn aanwezig: Een prachtlocatie, mooie muziek, goed eten en drinken, ongecensureerde verhalen en niet te vergeten een gastvrij team dat u met veel plezier terzijde staat.

Molen De Vlijt 1918

Voorstellingen:
3,10, 17 en 24 november
Entree: € 65,-
Inloop 17:30 – Aanvang 18:00
Oude Maalderij Theetuin
IJselweg 13, 7233 SJ Vierakker
www.theetuinvierakker.nl

Waar wacht je nog op: Doe jezelf en de molenaar een plezier en schuif gezellig aan.

We hopen je in november te zien bij ‘Aan tafel met de Molenaar’!